HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
NBD Biblion onderzoekt gewenste corporate governance
26-01-2018
NBD Biblion start in het voorjaar van 2018  een traject waarin de eigen governance herijkt wordt. Dit mede naar aanleiding van vragen over de positie van NBD Biblion binnen de branche. Het adviesbureau Berenschot zal NBD Biblion bij het traject gaan ondersteunen.
NBD Biblion stelt in een persbericht over het besluit om de eigen corporate governance nader te beschouwen: 'Wij willen graag helder zijn en duidelijkheid geven over waar NBD Biblion voor staat en openheid verschaffen over onze positie en rol in de branche. Er zijn zo nu en dan vragen over de positie van NBD Biblion: zijn we een brancheorganisatie en/of een commercieel bedrijf? Daarom beginnen we in het voorjaar van 2018 een traject waarin de governance herijkt wordt.

We hebben het adviesbureau Berenschot in de arm genomen om ons hierin te ondersteunen. Zij zullen in de komende weken spreken met allerlei stakeholders in het veld. Het is heel belangrijk voor NBD Biblion om dit proces samen met de branche te doen. Wij luisteren graag, alle input wordt gewaardeerd en zal waar mogelijk worden meegenomen.

Vervolgens zal Berenschot de gegeven input analyseren en een rapport uitbrengen met aanbevelingen. Hiermee zal NBD Biblion en haar bestuur aan de slag gaan en tot besluitvorming komen. Daarna rest de implementatie. We zullen u op diverse momenten informeren over de voortgang.'


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie