HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Nina Nannini nieuwe algemeen directeur NBD Biblion
05-04-2018
Met ingang van 15 april is Nina Nannini de nieuwe algemeen directeur van NBD Biblion. Nannini is sinds 2016 in dienst bij NBD Biblion als adjunct-directeur en geeft sinds het vertrek van René Leermakers eind vorig jaar op interimbasis reeds leiding aan het bedrijf.
Nina Nannini (43) werd op 5 december 2016 aangesteld als de nieuwe adjunct-directeur van NBD Biblion, verantwoordelijk voor het aansturen van de business units en stafafdelingen. Samen met algemeen directeur René Leermakers vormde zij het directieteam van NBD Biblion. Na het vertrek van Leermakers, eind vorig jaar, nam zij op interimbasis zijn taken over.
 
Nannini is historica en startte haar loopbaan als market researcher. Daarna is zij sinds 2001 met name werkzaam geweest als uitgeefdirecteur bij verschillende mediabedrijven, onder andere Reed Business Information, SDU Uitgevers en Milinda Uitgevers. Vanaf 2014 was ze, tot haar overstap naar NBD Biblion in 2016, werkzaam als Publishing director a.i. bij BIM Media bv.

Het bestuur van NBD Biblion geeft aan zeer tevreden te zijn met de benoeming van Nannini. Voorzitter in het bestuur van Stichting NBD Biblion Ton van Vlimmeren stelt: 'Nina is in de open procedure als beste kandidaat voor algemeen directeur naar voren gekomen. Ze heeft veel relevante ervaring en heeft in de afgelopen periode de functie al op uitstekende wijze waargenomen. We hebben er alle vertrouwen in dat zij de koers die is ingezet en de samenwerkingen die daartoe zijn aangegaan verder zal ontwikkelen.'


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie