HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Nieuwe bestuurder Biblionet Drenthe: Annelies Bakelaar
16-07-2018
De Raad van Toezicht van Biblionet Drenthe heeft Annelies Bakelaar benoemd tot bestuurder van Biblionet Drenthe. Op 1 oktober 2018 start zij haar werkzaamheden. Zij volgt interim-bestuurder Thijs Torreman op. 
Annelies (E.J.) Bakelaar is sinds februari 2015 werkzaam als directeur van Welzijnswerk Midden-Drenthe. Biblionet Drenthe wijst in een persbericht op haar bedrijfskundige achtergrond en lange staat van dienst in het private en publieke domein in diverse bestuurlijke en leidinggevende functies. In de jaren 2011 -2015 vervulde ze een leidinggevende functie bij ROC Aventus en tussen 2006 en 2011 verschillende managerfuncties bij de provincie Overijssel. Van 1999 tot 2005 was ze manager Bibliotheekinnovatie bij de Overijsselse Bibliotheekdienst. In die periode voerde zij, samen met Jacqueline Roelofs, ter afronding van de studie Public Governance MBA aan Universiteit Nijenrode, een onderzoek uit naar de netwerkvorming van het Overijsselse Bibliotheek Netwerk.

Annelies Bakelaar bekleedt verschillende bestuurlijke functies. Zo is ze sinds 2016 lid van de Raad van Toezicht van het Alfa College en is ze sinds 2017 algemeen bestuurslid van Sociaal Werk Nederland. Verder is Bakelaar sinds 2006 actief als raadslid en fractievoorzitter van CDA Ommen. 


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie