HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
DNK Assen gaat samenwerken met Van der Valk op het gebied van congressen en evenementen
13-09-2018
DNK in Assen, waaronder ook de bibliotheek valt, en Van der Valk Hotel Assen gaan officieel samenwerken op het gebied van congressen en evenementen. Beide partijen willen Assen op de kaart zetten als congres- en evenementenlocatie. 
De samenwerkingspartners willen een actieve rol spelen voor Assen om de zichtbaarheid van de Drentse provinciehoofdstad in Nederland te vergroten. ‘Assen mag nadrukkelijker laten zien dat zij de hoofdstad van onze provincie is. En in een provinciehoofdstad horen grote landelijke of regionale congressen en evenementen thuis. We hebben mooie bezienswaardigheden als het TT-circuit en het Drents Museum, maar Assen biedt ook uitstekende event- en congreslocaties,’ aldus Hanneke Bruggeman, directeur DNK, in een persbericht.
Magchelina van der Valk-Möller, directie Van der Valk Hotel Assen, voegt daar aan toe: ‘De ideale ligging in het noorden van het land, de bereikbaarheid van de stad en de faciliteiten en voorzieningen van onze beide organisaties maken van Assen een ideale locatie.’

Het is voor het eerst dat DNK en Van der Valk zich gezamenlijk gaan richten op de zakelijke markt. ‘Een logische keuze,’ aldus Van der Valk-Möller, ‘bezoekers van meerdaagse congressen en evenementen moeten ergens verblijven en eventueel een hapje eten, daarin zijn wij een perfecte aanvulling.’

Vanaf september staan er diverse activiteiten op de agenda om de organisatoren van congressen en evenementen te informeren over de mogelijkheden die beide samenwerkingspartners denken te kunnen bieden.

DNK, gevestigd in De Nieuwe Kolk aan de Weiersstraat in Assen, ontstond op 1 januari 2017 uit een fusie van Bibliotheek Assen en Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk , voorheen zelfstandige organisaties. 


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie