HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Nieuwe adjunct-directeur NBD Biblion: Kristen van der Rijst
29-10-2018
Met ingang van 1 november 2018 wordt Kristen van der Rijst aangesteld als nieuwe adjunct-directeur van NBD Biblion. Van der Rijst, die uit de lohistieke sector komt, gaat de businessunit Media aansturen. Samen met algemeen directeur Nina Nannini zal zij het directieteam van NBD Biblion vormen. 
Kristen van der Rijst (37) is sinds 2014 werkzaam bij DHL Nederland, respectievelijk als Operations Manager en Terminal Manager, waarbij ze de verantwoordelijkheid heeft voor 250 fte. Ze heeft bij DHL het proces van 2000 pakketten weten uit te breiden naar 13.000 pakketten door middel van het optimaliseren van de (logistieke) processen, aanpassing van het machinepark (meet- en weegsystemen) en van het personeel. Zij adviseerde in diverse HR-projecten (landelijk) en is iemand die mensen graag wil laten groeien onder haar vleugels, zo stelt NBD Biblion in een persbericht. Van 2008 tot 2014 was Van der Rijst zes jaar werkzaam voor PostNL.
 
Algemeen directeur Nina Nannini stelt naar aanleiding van de aanstelling van Van der Rijst: 'Met de komst van Kristen versterken we de kennis in ons managementteam op gebied van logistiek. Kristen zal de leiding krijgen over de binderij, POD, Techniek en alle klantprocessen die te maken hebben met ons collectieaanbod. Ze past in onze managementvisie om de mensen in de teams zo zelfstandig mogelijk te leren werken aan optimale klantprocessen. Ik kijk uit naar haar komst en ben blij dat ons team hiermee weer op volle sterkte is.'


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie