HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Jan Hoogenberg vertrekt als directeur Bibliotheek Noordwest Veluwe
01-12-2018
Jan Hoogenberg stopt als directeur-bestuurder bij de Bibliotheek Noordwest Veluwe. Per 1 februari 2019 gaat hij als directeur-bestuurder werken voor de Bibliotheek Enschede. 
Jan Hoogenberg trad bijna tien jaar geleden aan als directeur van Bibliotheek Noordwest Veluwe. Daarvoor was hij onder andere werkzaam voor de onderwijsorganisatie Landstede Group en voor de gemeentes Zwolle en Lochem.
 
Hoogenberg zegt naar aanleiding van zijn vertrek: 'Ik heb met veel plezier invulling gegeven aan mijn functie en mijn best gedaan om de Bibliotheek Noordwest Veluwe verder te brengen naar een toekomst-proof bibliotheek. Als ik terugkijk is er in de loop van de jaren veel veranderd en zijn we een bibliotheek geworden die volop meedoet in de samenleving. (...) Tien jaar is een mooie periode geweest en ik laat met een gerust hart en enige trots een mooie bibliotheek achter. Het is met gemengde gevoelens dat ik vertrek omdat ik me zeer verbonden voel met deze organisatie, maar het is goed om een volgende stap te zetten.' 

Hoogenberg wordt bij de Bibliotheek Enschede de opvolger van Gerard Kocx, die per 1 januari 2019 vervroegd met pensioen gaat.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie