HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Hans van Prooijen nieuwe interim-directeur Bibliotheekservice Fryslân
04-12-2018
De Raad van Toezicht van Bibliotheekservice Fryslân heeft Hans van Prooijen aangesteld als interim directeur-bestuurder. Hij volgt Jacques Malschaert op, die onlangs afscheid heeft genomen van de organisatie.
Bibliotheekservice Fryslân stelt dat Van Prooijen per 3 december is gestart en in een relatief korte periode bij BSF alle verantwoordelijkheden op zich zal nemen die bij de functie directeur-bestuurder horen. 'Daarnaast krijgt hij als interim directeur-bestuurder de opdracht mee om samen met de organisatie te kijken wat er nodig is op lange termijn. Welk profiel heeft de definitief aan te stellen directeur-bestuurder nodig? Wat past er bij een organisatie die zich snel ontwikkelt en zich bevindt in een sterk veranderend cultureel veld?,' aldus Theunis Piersma, voorzitter van de Raad van Toezicht van Bibliotheekservice Fryslân.
 
Enkele weken geleden kwam naar buiten dat Jacques Malschaert na ruim zeven jaar vertrekt als directeur-bestuurder van Bibliotheekservice Fryslân (BSF) en dat de Raad van Toezicht op zoek ging naar een opvolger.
Hans van Prooijen vertrok op 1 mei 2011 als directeur bij Biblionet Drenthe, waar hij vijf jaar in dienst was. 


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie