HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Biebtobieb wordt vernieuwd
04-03-2019
Tijdens het Nationale Bibliotheekcongres op 16 april zal het vernieuwde Biebtobieb worden gelanceerd. Het kennisdelingsplatform van de openbare bibliotheken krijgt een make-over om het gebruiksvriendelijker en overzichtelijker te maken. 
Het nieuwe Biebtobieb zal ingedeeld worden volgens een aantal thematische knooppunten uit de Gezamenlijke Innovatie- en Actieagenda. Deze zogeheten ‘thematische hubs’ zijn: Jeugd & Onderwijs, Participatie & Zelfredzaamheid, Persoonlijke ontwikkeling, Verandering & Verbreding van de klassieke bibliotheek, HR en marketing.

Drie pilotteams hebben hun knooppunt al ingericht op het platform: HR-netwerk, Jeugd & Onderwijs en Marketing. ‘Het nieuwe Biebtobieb is frisser en moderner’, zegt Astrid van Dam, een van de moderatoren van de Bibliotheek op school primair onderwijs. 'Het nieuwe platform is overzichtelijker en biedt structuur, waardoor je sneller vindt wat je zoekt en het jou kan helpen in je werk.'
Binnenkort ontvangen alle groepsbeheerders een uitnodiging om hun huidige groep over te zetten op het nieuwe Biebtobieb. 


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie