HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Nieuwe directeur Bibliotheek Noordwest Veluwe: Ben van Heesbeen
01-04-2019
Met ingang van 15 april treedt Ben van Heesbeen aan als de nieuwe directeur van Bibliotheek Noordwest Veluwe. Van Heesbeen wordt de opvolger van Jan Hoogenberg, die twee maanden geleden de overstap maakte naar Bibliotheek Enschede.  
Ben van Heesbeen is afgestudeerd in Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Utrecht. Hij heeft sinds 1989 in verschillende marketingfuncties gewerkt, onder andere bij Schiphol, het Nationale Ballet, het Stedelijk Museum Amsterdam, Vredenburg Utrecht en Humanitas. Van Heesbeen stelt in een persbericht van Bibliotheek Noordwest Veluwe naar aanleiding van zijn aanstelling: ‘Ik kijk er naar uit om kennis te maken met de inwoners van het werkgebied van Bibliotheek Noordwest Veluwe, en om samen met betrokken medewerkers, vrijwilligers en partners verder te bouwen aan één van de meest innovatieve bibliotheekorganisatie van Nederland.’

Van Heesbeen volgt Jan Hoogenberg op, die twee maanden geleden vertrok bij Bibliotheek Noordwest Veluwe om directeur te worden van Bibliotheek Enschede. Bibliotheek Noordwest Veluwe heeft vestigingen in Harderwijk, Elspeet, Ermelo, Putten en Nunspeet. 


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie