HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Bibliotheek Hengelo viert 100-jarig bestaan
20-08-2019
Voor Bibliotheek Hengelo staat de maand september in het teken van de viering van haar 100-jarige bestaan. Op 1 september opent de bibliotheek de jubileummaand met een feestelijk programma, waarbij tijdens een eenmalige zondagsopenstelling te zien is wat de bibliotheek allemaal in huis heeft.
De aftrap van de jubileummaand wordt op 1 september verricht door burgemeester Sander Schelberg en bibliotheekdirecteur René Siteur. Op het programma staan die dag verder diverse mini-workshops, kunstlezingen, een kraampjesmarkt waar diverse organisaties zich presenteren, een boekenverkoop van het Twentehoes, goocheltheater en jeugdworkshops van Oyfo en Tetem. Daarnaast is SeniorWeb aanwezig om uitleg te geven over het najaarsprogramma computercursussen. Tevens vindt die dag de officiële opening plaats van het nieuwe Informatiepunt Digitale Overheid en ontvangt Bibliotheek Hengelo de Koninklijke Erepenning.
 
De hele maand september wordt het jubileum gevierd met gratis activiteiten. Zo zijn onder andere Maarten van Rossum, Aaf Brandt Corstius en Özcan Akyol te gast.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie