HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Marian van der Wal nieuwe voorzitter BibliotheekWerk
23-09-2019
Met ingang van september is Marian van der Wal de nieuwe voorzitter van Stichting BibliotheekWerk, het arbeidsmarkt- en ontwikkelingsfonds voor openbare bibliotheken. Marian van der Wal is de opvolger van Jan Gommer, die sinds 2013 voorzitter van BibliotheekWerk was. 
Marian van der Wal trad in mei 2017 aan als directeur van Bibliotheek CultuurPuntAltena. Van der Wal vervulde na een opleiding aan de Politieacademie en de studie Arbeidsmarktpolitiek en personeelsbeleid diverse HRM-functies (onder andere bij de Rijkspolitie en Schouten Nelissen) en werd daarna wethouder Sociale Zaken en Welzijn, WMO, Onderwijs, Sport en Cultuur in de gemeente Aalburg. Ook was ze werkzaam bij bureaus op het gebied van coaching en training.

Als voorzitter van BibliotheekWerk kijkt ze het meeste uit naar de contacten met andere bibliotheekorganisaties en om in gezamenlijkheid goede en waardevolle projecten voor medewerkers tot stand te brengen, aldus BibliotheekWerk in een kort persbericht.

Van der Wal is de opvolger van Jan Gommer, directeur FlevoMeer Bibliotheek, die sinds de oprichting van Stichting Bibliotheekwerk in 2013 voorzitter was. 


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie