HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Rijnbrink verhuist eind dit jaar naar Deventer
04-10-2019
Rijnbrink, de Provinciale Ondersteunings Instelling (POI) voor openbare bibliotheken in Overijssel en Gelderland, verhuist in december (grotendeels) naar Deventer. Rijnbrink is op dit moment nog gevestigd op locaties in Nijverdal en Arnhem. 
Rijnbrink kondigde in 2016 reeds aan met het oog op een efficiëntere bedrijfsvoering en een centralere ligging te willen verhuizen naar één locatie in Deventer, maar het heeft enkele jaren geduurd voordat de verkoop van de panden in Arnhem en Nijverdal - een voorwaarde voor de verhuizing - rond was.

Vanaf 9 december zullen 130 van de 180 medewerkers van Rijnbrink werken in het nieuwe kantoor aan de Hunneperkade 70 in Deventer, de rest van de medewerkers volgt later. Rijnbrink wil naast het pand aan de Hunneperkade een nieuw gebouw neerzetten dat bestemd is voor het onderbrengen van de collectie en de expeditie. De oplevering van het nieuwe pand is naar verwachting medio volgend jaar. Tot die tijd werken de vijftig medewerkers van collectie en expeditie vanuit Nijverdal en Arnhem, zo meldt de Stentor.

Rijnbrink is in 2007 ontstaan uit een fusie van de provinciale bibliotheekorganisaties van Overijssel en Gelderland. 


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie