HomeNieuwsNieuwsoverzichtBericht
voetnoot
Arthur Schellekens vertrekt als directeur VOB
15-11-2019
Arthur Schellekens neemt per 31 december afscheid als directeur van de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB). Schellekens trad op 1 augustus 2016 aan als VOB-directeur. 
In een korte mededeling aan VOB-leden en relaties schrijft Arthur Schellekens over zijn vertrek: ‘Na bijna drieënhalf jaar is voor mij het moment aangebroken dat ik de Vereniging van Openbare Bibliotheken ga verlaten. Per 31 december verlaat ik de VOB en ga ik mij richten op een nieuwe uitdaging. Sinds mijn aantreden heb ik de bibliotheeksector leren kennen als een dynamische sector die volop in beweging is naar een nieuwe toekomst. Ik vind het een voorrecht dat ik van die transformatie deel uit mocht maken, al besef ik natuurlijk terdege dat deze weg nog niet volledig is afgelegd. Gelukkig zijn er veel bevlogen en betrokken mensen in de branche, dus ik heb alle vertrouwen in een goede afloop.’

Schellekens trad op 1 augustus 2016 aan als de nieuwe directeur van de VOB. Daarvoor was hij werkzaam als directeur Externe Betrekkingen & adjunct-directeur bij Jeugdzorg Nederland en onder andere ook als beleidsadviseur & Europees project manager bij CBW. Schellekens volgde Cor Wijn op, die op 3 augustus 2015 aantrad als interim-directeur van de VOB, als opvolger van Ap de Vries.


Print deze pagina

Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie