Nieuwe website Bibliotheekblad
21-09-2020
Bibliotheekblad krijgt op 1 oktober een nieuwe website. Deze website zal niet meer worden geüpdatet.

Update: Wegens technische problemen verloopt de lancering van de nieuwe website niet zoals gepland. Wij verwachten dat de nieuwe website op 1 oktober aan het eind van de middag online zal zijn via www.bibliotheekblad.nl. Vanaf dan kan er tot eind oktober ook gestemd worden voor de verkiezing Beste bibliotheek van Nederland.
Onze excuses voor het ongemak.

EK
30-9-2020 11:26
Op 1 oktober start ook via deze website het stemmen voor de verkiezing van de Beste bibliotheek van Nederland. Gaat dat dan wel goed, als deze website vanaf nu geen update meer krijgt??
Petra
1-10-2020 10:16
Het is vandaag 1 oktober, ik zie nog geen nieuwe site. Waar kan ik stemmen?
Petra