HomeRubriekenArtikel
voetnoot

Beste Bibliothecaris gezocht

03-05-2013
In het kader van de Beste Bibliotheek van Nederland-verkiezing, kiezen de lezers van Bibliotheekblad sinds 2011 de Beste Bibliothecaris van Nederland. Om te komen tot de shortlist van drie topkandidaten hebben we uw steun hard nodig. Welke collega werkzaam in een openbare bibliotheek acht u geschikt om dit jaar de titel over te nemen van regerend kampioen Theo Peeters?
Wie zet zich al sinds jaar en dag op bijzonder inspirerende wijze in voor het bibliotheekwerk in de eigen instelling of daarbuiten? Welke nieuwkomer heeft een verrassende impuls aan uw organisatie gegeven? Wie heeft er persoonlijk voor gezorgd dat een bepaald project tot volle wasdom kwam? Wie onderscheidt zich door een vernieuwende visie op het vak? Wie is dé bindende factor in uw werkkring? Wie verricht als ambassadeur een ware heldenrol?

U merkt het: elke bibliotheekmedewerker die zich in positieve zin onderscheidt komt in aanmerking. Van hoog tot laag, van jong tot oud. Het enige dat we van u vragen is een beargumenteerde toelichting op de kandidaat van uw keuze, en deze nominatie dient uiterlijk maandag 17 juni bij ons binnen te zijn via bibliotheekblad@nbdbiblion.nl of via het contactformulier op deze website.

Uit de voordrachten kiest de redactie drie finalisten die we vervolgens in tekst en film nader aan u zullen voorstellen. Via stemming op deze site en door de bezoekers van de feestelijke finale wordt de winnaar aangewezen. Hou deze rubriek dus in de gatenReacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie

Gastblog

Stromatolieten Wim Keizer

Stromatolieten zijn qua uiterlijk de meest oninteressante verschijnselen ter wereld, maar qua betekenis juist de boeiendste die je kunt bedenken, namelijk bewijzen van de oudste vormen van leven op aarde: 3,5 miljard oud, ontstaan op een kwart van de geschiedenis van de aarde. Ik zag ze in 2000 in de... Lees verder