HomeRubriekenArtikel
voetnoot

Verkiezing Beste Bibliotheek van Nederland uitgesteld

19-03-2020
Na overleg met de vijf genomineerde bibliotheken en sponsor NBD Biblion heeft Bibliotheekblad besloten de bekendmaking van de Beste Bibliotheek van Nederland, die op 16 juni tijdens het Nationale Bibliotheekcongres had moeten plaatsvinden, uit te stellen tot na de zomer. 
De verkiezing van de Beste Bibliotheek van Nederland hoort een feestje te zijn, waarbij niet alleen de medewerkers van de genomineerde bibliotheken maar ook de bezoekers van die bibliotheken nauw betrokken zijn. Omdat de gezondheid van iedereen vanzelfsprekend voorop staat, en de eerste activiteiten in de voorbereiding op de verkiezing van Beste Bibliotheek al op korte termijn zouden dienen te starten, acht Bibliotheekblad het doorgaan van de verkiezing gezien de huidige omstandigheden onverantwoord. Met volledige instemming van de vijf geraadpleegde kandidaat-bibliotheken is daarom besloten de verkiezing uit te stellen tot een nog nader te bepalen datum in het najaar, aangenomen dat de situatie het tegen die tijd toelaat.  Reacties op dit artikel (0)

Er zijn nog geen reacties.

Schrijf een reactie

Naam
E-mailadres (?)
Reactie
 

Gerelateerde informatie

Gastblog

Stromatolieten Wim Keizer

Stromatolieten zijn qua uiterlijk de meest oninteressante verschijnselen ter wereld, maar qua betekenis juist de boeiendste die je kunt bedenken, namelijk bewijzen van de oudste vormen van leven op aarde: 3,5 miljard oud, ontstaan op een kwart van de geschiedenis van de aarde. Ik zag ze in 2000 in de... Lees verder